Erlingas Haalandas dubliu (7', 32') klojo „Man City“ pergalės pamatus, pirmame kėlinyje į savo vartus kamuolį nukreipė kartvelas Davitas Khocholava (39').

Po pertraukos šeimininkų pranašumą didino Riyadas Mahrezas (55') ir Julianas Alvarezas (76').

Mančesteryje vykusiame susitikime netruko ir lietuviškų akcentų. Šiai dvikovai teisėjavo Donatas Rumšas su asistentais Aleksandru Radiušu ir Dovydu Sužiedėliu bei rezerviniu teisėju Manfredu Lukjančuku.

Kitose grupės G grupės rungtynėse Dortmundo „Borussia“ svečiuose 4:1 (3:0) sutriuškino „Sevilla“ ekipą bei iškovojo antrą pergalę.

"Man City" - "Copenhagen" dvikova
"Man City" - "Copenhagen" dvikova, kairėje - Donatas Rumšas

Slogiai Čempionų lygoje startavęs „Chelsea“ E grupės trečiame ture namuose 3:0 (1:0) sutriuškino „AC Milan“. Tai pirmoji Grahamo Potterio auklėtinių pergalė tarptautiniame fronte.

Pirmame kėlinyje pasižymėjo Wesley Fofana (24'), po pertraukos pergalę įtvirtino Pierre-Emerick Aubameyangas (56') ir Reece'as Jamesas (61').

Su 4-iais taškais „Chelsea“ užima 2-ą vietą. Grupėje pirmauja be „Salzburg“, kuri namie 1:0 (0:0) pranoko Zagrebo „Dinamo“.

Pergalingą įvartį 71-ą min. nuo 11 m žymos pelnė Noah Okaforas.

Kaip ir „Man City“, be nuostolių F grupėje žygiuoja Madrido „Real“ ekipa, kuri namuose 2:1 (2:1) pranoko Donecko „Šachtar“ ekipą.

13-ą minutę šeimininkus į priekį išvedė Rodrygo, 28-ą min. rezultatą dvigubino Vinicius Junior, kėinio pabaigoje santykį švelnino ukrainietis Oleksandras Zubkovas (39').

Pajėgiausias Ukrainos klubas su 4-iais taškais užima 2-ą vietą, su 9-iais taškais pirmauja „Real“.

Oleksandr Zubkov, įvartis į "Real" vartus

Lisabonoje „Benfica“ H grupės mače namuose priėmė „Paris Saint Germain“ ekipą.

Svečiai iš Paryžiaus pirmavo nuo 22-os min., kuomet įspūdingu, tiksliu smūgiu pasižymėjo Lionelis Messi, tačiau 41-ą min. rezultatas tapo lygus: kamuolį į savo vartus nukreipė PSG saugas Danilo.

Po pertraukos abi komandos turėjo progų pasižymėti, tačiau to nepavyko padaryti nė vienai ekipai.

Lionel Messi, Neymar

PSG ir „Benfica“ su 7-iais taškais pirmauja H grupėje. Kitose grupės rungtynėse Turino „Juventus“ namuose 3:1 (1:0) įveikė Haifos „Maccabi“ futbolininkus ir iškovojo pirmą pergalę.

Visi trečiadienio UEFA Čempionų lygos rezultatai:

E grupė

„Salzburg“ 1 – 0 Zagrebo „Dinamo“

„Chelsea“ 3 – 0 „AC Milan“


Standings provided by Sofascore

F grupė

Leipzig“ 3 – 1 „Celtic“

Madrido „Real“ 2 – 1 Donecko „Šachtar“


Standings provided by Sofascore

G grupė

„Man City“ 5 – 0 „Copenhagen“

„Sevilla“ 1 – 4 Dortmundo „Borussia“


Standings provided by Sofascore

H grupė

Turino „Juventus“ 3 – 1 Haifos „Maccabi“

„Benfica“ 1 – 1 „Paris Saint Germain“

Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją