Pirmenybių pradžioje nuolat klupinėjusi „Manchester United“ ekipa dabar laimėjo penkis kartus iš eilės ir pakilo į trečią vietą (28 taškai). „Liverpool” klubas (21 tšk., 9 vieta), kuris nesugebėjo patekti į antrą UEFA Čempionų lygos etapą, praėjusiame Anglijos čempionate ture savo aikštėje sužaidė tik lygiosiomis su viena autsaidere „Sunderland“ komanda.

Praėjusio sezono „Manchester United” ir „Liverpool” dlubų dvikovą „Old Trafford“ stadione triuškinamai 3:0 laimėjo Liverpulio atstovai. Tada jam dar atstovavo urugvajietis Luisas Suarezas. „Liverpool“ ekipa nerado tinkamos pamainos šiai įvarčių mašinai.

Praėjusiame mače „Newcastle United“ futbolininkams 1:2 nusileidusi ir pirmą pralaimėjimą patyrusi Londono „Chelsea“ ekipa (36 tšk., 1 vieta) šeštadienį namie priims 18-oje vietoje esantį „Hull City“ (13 tšk.). Šis klubas per aštuonerias pastarąsias rungtynes neįstengė iškovoti nė vienos pergalės.

Šeštadienį intrigos laukiama Londono „Arsenal” ir „Newcastle United” komandų mūšyje. Banguotai žaidžiantys „kanonieriai“ (23 tšk., 6 vieta) iš paskutinių penkių dvikovų laimėjo tik dvi, o praėjusiame mače 2:3 turėjo pripažinti vidutiniokų „Stoke City“ futbolininkų pranašumą.

„Newcastle United“ (23 tšk., 7 vieta) žaidėjai po tragiškos čempionato pradžios dabar – ant milžiniškos bangos. Jie per pastaruosius devynis turus suklupo tik kartą, o laimėjo šešis sykius.

Pirmadienį sunkią krizę išgyvenantis Liverpulio „Everton“ klubas (18 tšk., 12 vieta) savo aikštėje grumsis su Londono „Queens Park Rangers“ ekipa (14 tšk., 16 vieta). Šeimininkams tai turbūt nebus lengvas pasivaikščiojimas, nes pastaruoju metu QPR demonstruoja gero lygio futbolą. Šis klubas lapkritį sugebėjo atimti du taškus iš „Manchester City” futbolininkų.

Transliacijų tvarkaraštis:

Šeštadienis, gruodžio 13 d.

16.55 val. „Chelsea“ – „Hull City“;
19.25 val. „Arsenal“„Newcastle“.

Sekmadienis, 14 d.

15.25 val. „Manchester United“ – „Liverpool“;
17.55 val. „Swansea“ – Londono „Tottenham Hotspur“.

Pirmadienis, 15 d.

21.55 val. „Everton“ – „Queens Park Rangers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)