Trečiadienis, vasario 17 d., 20.30 val., S. Dariaus ir S. Girėno SC
Kauno „Vytis-Zenitas“ – Kaišiadorių „Savingė“

Praėjusiame ture akistatoje su „Vievio žiedu“ patyręs skaudų pralaimėjimą, „Vytis-Zenitas“ ginklų nesudeda ir ruošiasi artėjančiai dvikovai su Kaišiadorių „Savingės“ ekipa. Pirmame rate Kauno futbolininkams varžovus pavyko palaužti užtikrintai – 7:3. Tačiau nekyla abejonių, jog „Savingės“ ekipa šįsyk taip lengvai nusileisti neketina ir dėl pergalės bei trijų taškų kausis iki pabaigos. Juo labiau, kad pergalės skonį paskutinį kartą teko patirti labai seniai.

Šeštadienis, vasario 20 d., 16.00 val., Mastaičių salė
Kauno „Arsenalas“ – Mažeikių VIP

Dvyliktame ture šventęs svarbią ir ilgai lauktą pergalę, „Arsenalas“ sustoti neketina. Visgi artėjančiame ture laukia ne pats lengviausias iššūkis – ekipa stos į dvikovą su Mažeikių VIP futbolininkais, kurie kauniečių vartus pirmame rate pralaužė keturis kartus, į savus praleisdami tik vieną varžovų „šūvį“. Priešingai nei „Arsenalui“, VIP futbolininkams Fortūna nenusišypsojo ir dvyliktame ture. Ekipa išklydusi iš pergalių kelio vis dar neranda jo atgal. Galbūt tryliktasis turas bus sėkmingesnis?

Sekmadienis, vasario 21 d., 14.00 val., VDU salė
Kauno „Celsis“ – „Vievio žiedas“

Nusileidęs „Arsenalo“ ekipai, „Celsis“ ruošiasi akistatai su „Vievio žiedu“. Pastarajam paskutinis lygos turas buvo gana sėkmingas, ekipa palaužusi „Vytį-Zenitą“ sugrįžo į pergalių kelią. Pirmame rate „Celsis“ ir „Vievio žiedas“ mačą baigė rezultatyvia Vievio futbolininkų pergale (7:2). Ar pavyks „Celsiui“ apginti vartus ir pasiekti revanšą namų aikštėje, sužinosime sekmadienį.

Sekmadienis, vasario 21 d., 16.00 val., Panevėžio RSC salė
Panevėžio „Baltija“ – Radviliškio „Lokomotyvas“

Viena iš labiausiai intriguojančių šio turo dvikovų numatoma sekmadienio popietę Panevėžio RSC salėje, kur jėgas surems pirmame sezono rate dvikovą lygiosiomis (2:2) baigę „Baltija“ ir „Lokomotyvas“. Šiuo metu abi ekipos konkuruoja turnyro lentelės viršuje. Tiesa, „Lokomotyvas“ nuo lygos lyderių kiek atitolęs – atsilieka penkiais taškais ir rikiuojasi trečioje pozicijoje. Visgi, klausimų nekyla, jog mūšis bus itin smarkus, varžovai puikiai pažįstami, tad į dvikovą stos puikiai pasirengę. Dvyliktas turas abiems komandoms leido pratęsti pergalių serijas, tad lieka tik klausimas, kuriai iš pastarųjų rungtynės baigsis nusivylimu. Tiesioginę „Baltijos“ ir „Inkaro“ akistatos transliaciją bus galima stebėti futbolo.tv.

Sekmadienis, vasario 21 d., 18.00 val., LEU sporto centras
Vilniaus „Bekentas “ – Kauno „Inkaras“

Pirmą sezono susitikimą baigusios rezultatyviomis lygiosiomis – 4:4, „Bekento“ ir „Inkaro“ ekipos ruošiasi dar vienai principinei dvikovai. Lygiosios tikrai nėra tas rezultatas, kurio komandos tikisi. Ir nors turnyro lentelėje komandas skiria keturios pozicijos, jaučiama konkurencija garantuoja, jog net ir nevisai lygių jėgų kova bus žūtbūtinė – už kiekvieną aikštelės centimetrą. Kuriai iš ekipų pavyks papildyti taškų rezervus, sužinosime sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)