F grupėje pirmaujantys Londono „Arsenal“ ir „Napoli“ klubai per 4 mačus surinko po 9 taškus, „Borussia“ ekipa – tik 6. Pirmą Dortmundo ir Neapolio klubų dvikovą Italijoje 2:1 laimėjo aikštės šeimininkai.

Šią savaitę ir „Borussia“, ir „Napoli“ komandos patyrė nesėkmes savo šalių čempionatuose, kuriuose užima trečias vietas. Dortmundo futbolininkai namie 0:3 triuškinamai nusileido Miuncheno „Bayern“ klubui, kuriam pralaimėjo praėjusio sezono Čempionų lygos finale. „Napoli“ komanda savo aikštėje netikėtai 0:1 turėjo pripažinti „Parma“ klubo pranašumą.

Beje, „Bayern“ klubas gali pagerinti Čempionų lygos rekordą. Taip nutiks, jei Josepo Guardiolos auklėtiniai svečiuose nugalės Maskvos CSKA ekipą. Tai būtų 10-a iš eilės Miuncheno komandos pergalė elitiniame žemyno turnyre. Devynis mačus iš eilės 2002−2003 metais buvo laimėjusi „Barcelona“.

Dėl savo vietos kitame etape nėra ramūs „Manchester United“ futbolininkai. Jie svečiuose kovos su įspūdingai pastaruoju metu žaidžiančiu Leverkuzeno „Bayer“ klubu. A grupėje „Raudonieji velniai“ sukaupė 8 taškus, „Bayer“ – 7, o Donecko „Šachtar“ – 5.

Mančesterio komanda pirmose rungtynėse „Bayer“ klubą pranoko 4:2, bet paskui Vokietijos klubo žaidimas ėmė gerėti. „Bayer“ ekipa Čempionų lygoje per pastaruosius 3 turus surinko 7 taškus, o Vokietijos čempionate užima antrą vietą. Tuo tarpu „Manchester United“ ekipa praėjusiame „Premier“ lygos turo mače nesugebėjo palaužti kuklios „Cardiff City“ komandos iš Velso (2:2).

Transliacijų tvarkaraštis:

Lapkričio 26 d., antradienis

18.55 val. Sankt Peterburgo „Zenit“Madrido „Atletico“ (VSB; tiesiogiai);

21.35 val. „Borussia“ – „Napoli“ (VSB; tiesiogiai);

21.35 val. Amsterdamo „Ajax“ – „Barcelona“ (TV6; tiesiogiai);

23.45 val. „Ajax“ – „Barcelona“ (VSB; vaizdo įrašas).

Lapkričio 27 d., trečiadienis

21.35 val. Madrido „Real“ – Stambulo „Galatasaray“ (VSB; tiesiogiai);

21.35 val. „Bayer“ – „Manchester United“ (TV6; tiesiogiai);

23.45 val. „Bayer“ – „Manchester United“ (VSB; vaizdo įrašas).