Ispanijos žurnalistas Jeusas Diazas skelbia, jog šiurpus situacija išsivystė vėlai vakare, kol toje pačioje Sevilijoje S. Ramosas gynė savo komandos garbę pirmame UEFA Čempionų lygos grupių etapo mače. „Sevilla“ susitiko su Prancūzijos „RC Lens“ klubu, rungtynės baigėsi taikiai – 1:1.

ABC šaltiniai teigia, jog legendinis Ispanijos futbolininkas apiplėšimo metu buvo „Ramon Sanchez-Pizjuan“ stadione, o P. Rubio buvo išvykusi iš Sevilijos profesiniais reikalais. Vagys prašmatnius namus stipriai apšvarino – pasisavino prabangius laikrodžius, drabužius, papuošalus ir pasiėmė visus pinigus.

Nusikaltimas tiriamas, tačiau apie nusikaltėlių sulaikymą kol kas negirdėti. „Sevilla“ penktadienį, 22:00 val. Lietuvos laiku susitiks su „Barcelona“ futbolininkais, tačiau po šiurpaus įvykio neaišku, ar S. Ramosas pasirodys aikštelėje.

Gaila, tačiau toks apiplėšimas futbolo pasaulyje – jau ne pirmą kartą. Per paskutinius kelerius metus net keli futbolininkai ir jų šeimos yra nukentėję nuo rimtų nusikaltimų. 2022 metų vasarį buvo apiplėšti Portugalijos ir „Barcelona“ (tada dar „Manchester City“) krašto gynėjo Joao Cancelo namai. Namai buvo visiškai apšvarinti, o pats futbolininkas buvo sužeistas po smūgio į veidą.

Nors įvykis paliko psichologinę traumą visai šeimai, J. Cancelo mano, jog dėl to jis ir jo šeima dabar yra stipresni. Nuo panašaus tipo nusikaltimų yra nukentėjęs Pierre‘as-Emerickas Aubameyangas, Raheemas Sterlingas, Dele Alli ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją