Peržengęs „Struga“ ekipos iš Šiaurės Makedonijos barjerą, antrame etape stipriausias Lietuvos klubas susitiktų su Turkijos čempionu Stambulo „Galatasaray“.

Praėjusiame sezone Okano Buruko treniruotoje komandoje žaidė tokie futbolininkai kaip ilgamečiai Urugvajaus rinktinės atstovai Fernando Muslera ir Lucasas Torreira, Danijos rinktinės gynėjas Victoras Nelssonas, jo kolega iš Prancūzijos rinktinės Leo Dubois, Porugalijos rinktinės saugas Sergio Oliveira, Italijos rinktinės saugas Nicolo Zaniolo, Ispanijos veteranas Juanas Mata, Belgijos žvaigždė Driesas Mertensas, Argentinos rinktinės puolėjas Mauro Icardi, buvęs Prancūzijos rinktinės puolėjas Bafetimbi Gomis.

„Galatasaray“ 23 kartus yra laimėjęs Turkijos pirmenybes, o 2000-aisiais iškovojo tuometę UEFA taurę.

Pirmo atrankos etapo susitikimai bus žaidžiami liepos 11-12 ir 18-19 d., kovos antrajame virs liepos 25-26 ir rugpjūčio 1-2 d.

„Žalgirio“ ir „Struga“ akistatoje pralaimėjusi komanda keliaus į UEFA Konferencijų lygos antrąjį atrankos etapą.

Ten lauktų dvikovos su viena iš Čempionų lygos preliminaramiame atrankos etapo žaisiančių ekipų: „Inter Club d’Escaldes“ (Andora), Podgoricos „Budučnost“ (Juodkalnija), Koupavoguro „Breidablik“ (Islandija) arba „Tre Penne“ (San Marinas).


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją