„Manchester City“ išvykoje 1:0 palaužė „Bournemouth“ pasipriešinimą.

Pirmajame kėlinyje „Miestiečiai“ demonstravo dominuojantį žaidimą, bet iš to išpešė tik vieną įvartį, kurį 24-ąją rungtynių minutę pelnė Philas Fodenas. Gerą progą pasižymėti iššvaistė svečių ekipos puolimo lyderis Erlingas Haalandas.

Po pertraukos šeimininkai iš Bornmuto pradėjo agresyviau spausti Anglijos čempionus. Visgi Pepo Guardiolos auklėtiniams pavyko išsaugoti savo vartus tuščius ir švęsti pergalę, kuri leidžia toliau įnirtingai kautis dėl pirmosios pozicijos.

Tuo metu Londone triuškinančią pergalę šventė „Arsenal“ futbolininkai, kurie 4:1 nepasigailėjo „Newcastle United“.

Pirmajame kėlinyje įvarčiu į savus vartus pasižymėjo Svenas Botmanas, o „Kanonierių“ pranašumą padvigubino Kai Havertzas.

Po pertraukos įvarčius šeimininkams pelnė Bukayo Saka ir Jakubas Kiwioras.

Rezultatą sušvelnino buvęs „Arsenal“ futbolininkas Joe Willockas.

Londono ekipa demonstravo įspūdingo tvirtumo gynybą. Varžovai iš Niukastlo per visą susitikimą atliko vos 3 smūgius.

Po šių pergalių „Man City“ ir „Arsenal“ išsaugojo atitinkamai 2-ąją ir 3-ąją pozicijas. Anglijos čempionai su 59 taškais vos vienu atsilieka nuo lyderiaujančio „Liverpool“, tuo metu Londono ekipa nuo lyderių atsilieka vos dviem taškais.

Netikėtą pralaimėjimą namuose patyrė „Manchester United“, kurie 1:2 neatsilaikė prieš Londono „Fulham“.

Visi įvarčiai krito po pertraukos, o pirmieji į priekį išsiveržė svečiai iš Londono, kuriems įvartį pelnė Calvinas Bassey.

89-ąją rungtynių minutę „Svajonių teatre“ sirgalius į ekstazę pasiuntė Harry Maguire'o įvartis išlyginęs rungtynių rezultatą.

Visgi „Raudonųjų velnių“ sirgalius nutildė Alexo Iwobi įvartis 7-ąją pridėto laiko minutę, kuris galutinai nulėmė šeimininkų nesėkmę.

Pralaimėjimą patyrę Eriko Ten Hago auklėtiniai su 44 taškais lieka 6-oje pozicijoje, tuo metu „Fulham“ užima 12-ąją vietą.

Kiti rezultatai:

Birmingamo „Aston Villa“ 4:2 Notingamo „Forest“;

„Brighton“ 1:1 Liverpulio „Everton“;

Londono „Crystal Palace“ 3:0 „Burnley“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją