Įdomiausias susitikimas vyko tarp aukštose pozicijose žygiuojančių „Brighton“ (6-a vieta) ir „Liverpool“ (3-a vieta) klubų, kuris baigėsi taikiai – 2:2.

Mačą pozityviau pradėjo aikštės šeimininkai, kai 20-ą minutę juos į priekį išvedė Simonas Adingra. „Brighton“ stengėsi persvarą atkakliai laikyti, tačiau kėlinio pabaigoje iš niekur šovė „Liverpool“ lyderis Mohamedas Salah.

Egiptietis 40 minutę po Darwino Nunezo perdavimo rezultatą išlygino, o per teisėjo pridėtą laiką išvedė svečius į priekį, šaltakraujiškai realizuodamas 11 m baudinį. Antroje rungtynių pusėje atrodė, jog mačas taip ir užsibaigs „Liverpool“ naudai, tačiau aikštės šeimininkai nosies nenukabino ir galiausiai rado atsakymą, kai 78-ąją minutę rezultatą lygino centro gynėjas Lewisas Dunkas.

Sekmadienio „Premier“ lygos rezultatai:

„Brighton“ 2 – 2 „Liverpool“
„West Ham“ 2 – 2 „Newcastle“
„Wolves“ 1 – 1 „Aston Villa“
„Arsenal“ – „Manchester City“ 18:30 val.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją