„Everton“ komanda dar neprarado vilties užimti ketvirtą vietą, kuri kitą sezoną suteiktų galimybę išmėginti jėgas UEFA Čempionų lygos varžybose.

Pirmo rato „Manchester City“ ir „Everton“ klubų mače „Etihad“ stadione pergalę, nugalėję 3:1, iškovojo Manuelio Pellegrini auklėtiniai.
„Manchester City“ ekipa per 35 mačus surinko 77 taškus, užima trečią vietą, bet žaidė viena dvikova mažiau nei „Liverpool“ (80 tšk.) ir „Chelsea“ (78 tšk.) klubai.

„Everton“ klubas žengia penktas – nuo Londono „Arsenal“ atsilieka 4 taškais. Ši komanda namie priims „West Bromwich Albion“ futbolininkus.

Į Čempionų lygos finalą nepatekęs „Chelsea“ ekipa savo aikštėje kovos su „Norwich City“ klubu, kuris yra 18-as ir grumiasi dėl teisės išlikti „Premier“ lygoje. Praėjusio sezono čempionas „Manchester United“ klubas namie žais su „Sunderland“ komanda.

Septintą vietą užimantys „raudonieji velniai“ dar gali šoktelėti į šeštą poziciją, kuri garantuoja teisę rungtyniauti Europos lygos turnyre. „Sunderland“ klubui, kuris yra 17-as, reali grėsmė kristi į žemesnį divizioną.

Šeštą vietą užimantys Londono „Tottenham Hotspur“ futbolininkai svečiuose galynėsis su „West Ham United“ komanda.

Transliacijų tvarkaraštis:

Šeštadienis, gegužės 3 d.

14.40 val. „West Ham United“ – „Tottenham Hotspur“;
16.55 val. „Manchester United“ – „Sunderland“;
19.25 val. „Everton“ – „Manchester City“.

Sekmadienis, gegužės 4 d.

16.10 val. „Arsenal“ – „West Bromwich Albion“;
17.55 val. „Chelsea“ – „Norwich City“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)