„Aristokratai“ namuose 1:0 palaužė kitą Londono ekipą – „Fulham“. Vienintelį rungtynių įvartį per pirmojo kėlinio pridėtinį laiką pelnė Cole'as Palmeris, kuris pasižymėjo vienuolikos metru baudiniu.

„Chelsea“ tai buvo trečioji pergalė iš eilės „Premier“ lygoje. Sunkų sezoną išgyvenanti Londono ekipa pakilo į 8-ąją poziciją.

Pralaimėjimą patyręs „Fulham“ klubas savo sąskaitoje turi 24 taškus ir užima 13-ąją poziciją.

Kitose rungtynėse išsigelbėjo „Manchester City“, kurie išvykoje 3:2 palaužė „Newcastle United“.

Rungtynės iškart prasidėjo skambiu akordu, kuomet jau 2 minutę įvartį pelnė Niukastlo ekipos saugas Seanas Longstaffas, tiesa, jo įvartis po peržiūros buvo atšauktas.

Pirmieji įvarčiu pasižymėjo svečiai iš Mančesterio, kuomet 26 min. pasižymėjo Bernardo Silva.

Šeimininkai netruko atsakyti ir 35 bei 37-ąją rungtynių minutėmis pasižymėjo dukart. Pirmasis po Bruno Guimaraeso perdavimo pasižymėjo Alexanderis Isakas, o Anthony Gordonas taikliu smūgiu išvedė „Šarkas“ į priekį.

69-ąją rungtynių minutę „Miestiečiai“ į aikštę išleido Keviną De Bruyne, kuris vos po penkių žaidimo minučių išlygino rezultatą (2:2).

Lemiamą žodį rungtynėse tarė po keitimo pasirodęs „Manchester City“ jaunuolis Oscaras Bobbas. 20-metis pirmąją pridėto laiko minutę po Kevino De Bruyne perdavimo išvedė svečius iš Mančesterio į priekį.

Dramatišką pergalę pasiekęs „Manchester City“ šoktelėjo į antrąją poziciją „Premier“ lygoje, o „Newcastle United“ smuktelėjo į 10-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją