Lietuvos U-21 rinktinės kapitonas Justinas Januševskis:

„Tokio rezultato nesitikėjome. Manau, kad vyrai tikrai išėjo į aikštę užsivedę, bet kažko pritrūko pritrūko, galbūt aštrumo priekyje. Varžovai tarsi atidavė visas kortas mums. Tiesiog jų gynybos išsidėstymas mums neleido skersuoti, mušti į vartus.

Mano nuožiūra teisėjas priėmė daug neteisingų sprendimų. Vos palietei varžovą, jis krenta raitosi. Kai buvo skirtas 11 metrų baudinys, mano nuomone, niekas nelietė to žaidėjo, tiesiog jis prasimetė ir nukrito. Teisėjas jam turėjo skirti geltoną kortelę.

Būtų geriau kad iš karto būtų kitos rungtynės. Norėtųsi, kad šitos rungtynės greitai pasimirštų. Po trijų mėnesių rinksimės vėl ir sieksime iškovoti pergalių.“

Lietuvos U-21 rinktinės gynėjas Lukas Čerkauskas:

„Po rungtynių daug minčių galvoje, viskas verda. Tokios rungtynės tėškė mus į purvą. Tokias komandas kaip Andora turėtume įveikti. Tačiau padarai vienintelę klaidą ir rezultatas iš karto neigiamas. Psichologiškai labai sunku. Pamiršti šias rungtynes prireiks laiko.

Varžovai mūsų nenustebino, buvo susispaudę susigrūdę. Visi keliai viduryje buvo uždaryti, todėl treneris reikalavo žaisti kraštais, vertikalius perdavimus į priekį. Bet to išpildyti nepavyko. Pirmajame kėlinyje buvo proga po tokios kombinacijos, kokios norėjo treneris, tačiau nepavyko įmušti. Antrajame kėlinyje stengėme spausti varžovus, bet taip išėjo, kad 11 metrų baudinys buvo skirtas į mūsų vartus. Deja, mūsų puolimas buvo bedantis. Kalti esame ir gynėjai, kad nepamaitinome kamuoliais varžovų.“