Sekmadienį „raudonieji velniai“ 2:0 nugalėjo „Swansea“ ekipą ir turi tiek pat taškų, kiek ir lyderis „Manchester City“ klubas, tačiau varžovų įvarčių santykis yra geresnis net aštuoniais įvarčiais.

Paskutiniame ture „Manchester United“ komanda išvykoje turės įveikti „Sunderland“ atstovus ir tikėtis, kad „Manchester City“ praras taškus per dvikovą namuose su Londono „Queens Park Rangers“ vyrais.

„Reikia tikėti, kad viltis dar gyva, - sakė škotas. - QPR turi nuvykti į Mančesterį ir atsilaikyti. Tam, kad ši komanda išliktų „Premier“ lygoje, jei reikia iškovoti tašką.

Žinoma, „Manchester City“ yra favoritai, tuo negalime abejoti. Fanai palaikys šią komandą, spaudimą iš futbolininkų jaus teisėjas - tą matėme ir dvikovoje su mumis. Visgi QPR kovos dėl savo išlikimo, todėl turi šansą“

Ir pridūrė: „Tikiuosi, kad kitą savaitę švęsime įspūdingiausią savo karjerų pergalę“.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)