Bene labiausiai nepasisekė „Mercedes“ pilotui L. Hamiltonui, kuris incidentą patyrė jau devintame rate - būdamas vienvaldžiu lenktynių lyderiu.

„Saugumas yra svarbiausia. Tai tiesiog nepriimtina. Juk kas nors galėjo padaryti avariją. Važiuodamas iš paskos saugos automobiliui pagalvojau, kad veiksmų bus imtasi tik tada, kai kas nors nukentės“, - piktinosi L. Hamiltonas.

Jam pritarė ir „Ferrari“ atstovas F. Massa.

„Manau, labai pasisekė, kad po visų incidentų niekas nenukentėjo ir nepadarė avarijos bei galėjo tęsti lenktynes. Bet jeigu tai būtų nutikę posūkyje... Bet kokiu atveju tai buvo labai pavojinga man, mums ir visiems vairuotojams. Turime užtikrinti lenktynininkų saugumą“, - tvirtino jis ir atskleidė, kad yra tikimybė, jog lenktynininkai boikotuos kitą savaitgalį Niurburgringe, Vokietijoje, numatytą „Formulės-1“ etapą.

S. Perezui savaitgalį padangos sprogo net du kartus: vieną kartą per šeštadienio laisvąsias treniruotes, kitą - per pačias lenktynes.

„Mes rizikuojame savo gyvybėmis. Neturėtume laukti, kol mums kas nors atsitiks. „Pirelli“ turėtų būti gėda“, - pareiškė meksikietis.

Tuo metu FIA lenktynių direktorius Charlie Whitingas pažymėjo, kad kaltos gali būti ne tik padangos, bet ir aštrūs trasos kraštai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)