S. Vettelis praėjusį savaitgalį Malaizijoje vykusiose F-1 lenktynėse finišavo trečias ir atvyko į Bahreiną tikėdamasis šį savaitgalį pasirodyti ne ką prasčiau. Tačiau vokietį penktadienį vykusių važiavimų metu nustebino kitų „Mercedes“ variklius naudojančių komandų greitis.

„Mercedes“ čia yra labai greita, – sakė „Red Bull“ pilotas S. Vettelis. – Tai nieko nestebina, kadangi jie buvo greiti Bahreine ir tada, kai čia vyko bandymai. Kitos komandos taip pat atrodo stipriai, ypač „McLaren“ ir „Williams“.

„Šiandien kaip ir anksčiau visą dėmesį buvome sutelkę ties savo darbu. Bandome kuo daugiau sužinoti apie savo automobilį. Vis dar turime daug darbo. Bandymų metu sužinojome, kad „Mercedes“ šioje trasoje yra itin greita. Tai jie dar kartą įrodė šiandien. Mūsų laukia ilgas kelias norint juos pasivyti. Tačiau šiandien vykę važiavimai mums susiklostė sėkmingai.“

S. Vettelis pridūrė, jog jo atstovaujama „Red Bull“ ekipa šį savaitgalį greičiausiai bus bejėgė ir neturės jokių šansų rimčiau pasipriešinti „Mercedes“ pilotų duetui.