Po Vengrijos GP pasirodė gandai, jog „Red Bull“ svarsto ir „Ferrari“ atstovo Fernando Alonso kandidatūrą.

„Nemanau, kad Sebastianui itin rūpi kas taps jo komandos draugu. Abejoju, jog jis jaudinasi dėl konkurencijos komandoje. Kol kas jis neišreiškė jokių pageidavimų“, – duodamas interviu „Press Association“ sakė „Red Bull“ ekipos vadovas Ch. Horneris.

„Jis pažįsta Kimi ir Danielį. Jie abu greiti ir taptu iššūkiu Sebastianui. Kol kas jis nesakė nieko apie tai, kuria kryptimi turėtume pasukti ir ką pasirinkti“.

„Danielis šiuo metu yra savo karjeros pradžioje. Jis greitas. Visa kitą gali sužinoti tik pastatęs į tam tikrą situaciją. Mes turime pakankamai daug informacijos, kad galėtume priimti sprendimą. Akivaizdu, jog norime dviejų stipriausių ir greičiausių pilotų. Tiek Danielis, tiek Kimi būtų geras pasirinkimas“.

Ch. Horneris ir toliau teigia, jog nesvarbu, kuris pilotas bus pasirinktas, abu lenktynininkai lenktyniaus vienodomis sąlygomis ir technika.

„Abiems pilotams suteikiamos tokios pat galimybės. Kas tampa lyderiu priklauso nuo jų rezultatų trasoje. Taip jau įprasta, kad lyderiu tampa tas lenktynininkas, kuris tam tikru sezono metu turi surinkęs daugiausiai taškų“.