„Vairuoti „sidabrinę strėlę“ bus puiku – nekantrauju vėl grįžti prie darbų, – džiūgavo V. Bottas. – Noriu padėkoti Toto Wolffui ir visai „Mercedes“ komandai už šią galimybę. Garantuoju jums, kad nuo pat pirmųjų lenktynių sieksiu iškovoti kuo įmanoma daugiau taškų.“

V. Bottas praėjusiame sezone su 85 taškais užėmė 8-ą vietą, o geriausias jo pasiekimas – ketvirtoji vieta 2014-aisiais.

„Per šiuos metus esu 9 kartus užlipęs ant podiumo, tačiau vis dar nesu laimėjęs lenktynių – tai bus mano pirmoji misija“, – optimistiškai į ateitį žvelgė jis.


Keturis sezonus prie „Williams“ bolido vairo sėdėjęs suomis dar metus turėjo ginti šios komandos garbę, tačiau „Marcedes“ pavyko gauti paleidžiamąjį raštą. Išvykus V. Bottui į „Williams“ ekipą grįžti nusprendė Felipe Massa.

Karjerą baigęs lenktynininkas į F-1 čempionate varžysis jau 15-ą sezoną – 35-erių brazilas sutartį pasirašė vieneriems metams.

„Pirmiausia, tai esu labai laimingas galėdamas sugrįžti į „Williams“. Aš norėjau 2017 metais kur nors lenktyniauti, o ši komanda yra arčiausiai mano širdies. Tikrai dar nesu praradęs entuziazmo ir esu itin motyvuotas vėl sėsti prie „Williams“ bolido vairo“, – mintimis dalijosi pilotas.

F. Massa „Williams“ komandos garbę gins kartu su 18-mečiu Lance'u Strollu, kuris užims Pascalio Wehrleino, pasirašiusio sutartį su „Sauber“, vietą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)