Pernai Šanchajaus (Kinija) trasoje vykusiose F-1 varžybose triumfavo iš „pole“ pozicijos startavęs Nico Rosbergas. Tai buvo geriausias sidabrinių strėlių rezultatas 2012-aisiais.

Šiemet vykusiose antrose sezono lenktynėse Lewisas Hamiltonas užlipo ant apdovanojimų pakylos. Brito teigimu, „Mercedes“ pajėgumu dabar nusileidžia tik „Red Bull“ ekipai.

Nepaisant geros sezono pradžios T. Wolffas abejoja, jog komandai Kinijoje pavyks nugalėti antrus metus iš eilės.

„Po Nico pergalės 2012 m. daugelis žmonių klausia ar mums pavyks tai pakartoti šiemet, – kalbėjo „Mercedes“ autosporto direktorius. - Šių metų sezoną pradedame nuo nulio, tad turime kaip reikiant padirbėti, kad kuo geriau adaptuotume automobilį prie Šanchajaus trasos ir padangų, kurias naudosime“.

„Pirmose dvejose šių metų sezono lenktynėse pasirodėme gana gerai. Nico ir Lewisas varžėsi aukštame lygyje. Automobilių tobulinimo varžybos šiemet bus itin svarbios. Tad mes paruošėme keletą atnaujinimų lenktynėms Kinijoje.

Mūsų tikslas yra ir toliau tobulėti bei papildyti savo taškų sąskaitas abiejose įskaitose“.

Trečias Malaizijoje finišavęs L. Hamiltonas taip pat mano, jog „Mercedes“ ekipai Kinijoje bus sunku nugalėti antrus metus iš eilės.
„Manau, jog pernai „Mercedes“ atsidūrė unikalioje situacijoje ir viską atliko gerai“, – sakė britas.

„Šiemet padangos yra kitokios. Tad ir mes galime tikėtis, jog šį kartą mums bus kitaip. Jei su automobiliu viskas bus gerai ir pavyks pasiekti panašų rezultatą kaip pernai – tai bus nuostabu.“