Britas pirmoje varžybų pusėje susidūrė su techniniais nesklandumais ir pirmus 30 ratų apibūdino, kaip „baisiausiais jo gyvenime“.

„Pirmi 30 ratų tikrai nebuvo nuobodūs. Tai buvo baisiausi 30 ratų mano gyvenime. Turėjome bėdų su slystančiu automobilio priekiu, tačiau su jo galu buvo dar blogiau. Kai tik nuspausdavo akseleratoriaus pedalą, galas pradėdavo stipriai slysti. Taip buvo tiek greituose, tiek lėtuose posūkiuose. Tai tikrai nėra normalu. Nežinau kodėl taip buvo, turime tai išsiaiškinti“, – sakė J. Buttonas.

„McLaren“ tikėjosi, kad į Ispaniją atsivežti automobilio atnaujinimai leis pilotams kovoti dėl geresnių rezultatų. Tačiau po lenktynių Ispanijoje ir jų metu iškilusių problemų, J. Buttonas abejoja, kad šiemet pavyks iškovoti taškų.

„Po šiandienos lenktynių iškovoti taškų šiame sezone visai nesitikiu. Belieka tikėtis, kad tai kas nutiko šįkart daugiau nepasikartos. Šis savaitgalis mums buvo gana geras, buvau patenkintas automobiliu. Tačiau lenktynės viską pasikeitė į blogąją pusę“, - aiškino J. Buttonas.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.