„Formulė-1“ yra labai labai galinga platforma populiarinti ir apibrėžti automobilių markę. Nepaisant to, mes neturime jokių planų – trumpalaikių, vidutinio laikotarpio ar ilgalaikių – gaminti savo variklius“, – naujo automobilio pristatymo metu užtikrino M. Whitmarshas.

„Labai gerbiame tai, ką pasiekė „Ferrari“, tačiau mes eisime savu keliu. Žmonės spekuliuos apie tai dėl mūsų automobilių gamybos projekto, tačiau mums tai daryti nebūtų jokios prasmės“, – pastebėjo „McLaren“ komandos vadovas.

„Mes 18 metų puikiai bendradarbiaujame su „Mercedes-Benz“. Jie gamina greičiausiai pačius geriausius variklius „Formulėje-1“. Motyvacija juos iškeisti yra labai ribota. Mes vertiname šią partnerystę ir ketiname ją tęsti dar daugelį metų“, – pridūrė jis.

„McLaren“ komanda „Mercedes“ variklius naudoja dar nuo 1995 metų. Prieš tai ekipa 1966–1983 metais savo automobiliuose, neskaitant kelių išimčių, montavo „Ford“ motorus, 1983–1987-ais – „TAG Porsche“, 1988–1992-ais – „Honda“, 1993-iais – vėl „Ford“ ir 1994 metais – „Peugeot“.