Pasak Didžiosios Britanijos laikraščių, negalėjęs įveikti paskutinio greitojo rato kvalifikacijoje Vengrijoje, komandos naujokas pasikarščiavo ir į R. Dennisą kelis kartus kreipėsi pavartodamas riebius keiksmažodžius. Tačiau ketvirtadienį komanda oficialiame pranešime paneigė šią įvykių versiją, pateiktą daugelyje leidinių.

„Paskutinėmis dienomis buvo pateikta daug netikslių ir klaidinančių atpasakojimų to, kas nutiko Vengrijos GP kvalifikacijos metu ir jai pasibaigus. Nors paprastai mūsų komanda nekomentuoja tokių pranešimų, Lewisas mūsų paprašė patikslinti vieną svarbią ir neteisingą detalę. Buvo rašoma, kad Lewisas pavartojo „F“ keiksmažodį kreipdamasis į ekipos vadovą radijo ryšiu iškarto po kvalifikacijos. Perklausę radijo įrašą mes kategoriškai tvirtiname, kad šio žodžio bendraudamas su komanda Lewisas nevartojo“, - rašoma „McLaren“ pranešime spaudai.

„Komanda ir Lewisas Hamiltonas labai nusivylę, kad „F“ žodžio vartojimas buvo išgalvotas ir aprašytas spaudos atstovų“, - teigia britų ekipa.

Nors po šio pranešimo spaudai niekas nepateikė jį paneigiančių įrodymų ar garso įrašų, bet netikėtas pranešimo pobūdis ir tai, kad jame aiškinamas tik bendravimas radijo ryšiu, leidžia abejoti jaunojo „McLaren“ piloto kalbos kultūra bendraujant su R. Dennisu.

Daugiau informacijos ieškokite .">