Bulvarinio leidinio teigimu, kalba eina apie gruodžio 29 dieną į uolas atsitrenkusio ir nuo to laiko komoje esančio M. Schumacherio būklės „žymų pagerėjimą“.

Prieš tai sportininko vadybininkė paskutinį pranešimą išplatino kovo 12 dieną. Jame buvo teigiama: „Visada yra nedidelių ženklų, kurie suteikia mums drąsos. Tačiau mes taip pat žinome, kad privalome būti kantrūs“.

Slidėmis čiuožęs M. Schumacheris patyrė sunkią smegenų traumą. „Michaelis patyrė labai rimtus sužalojimus“, - savo paskutiniame raštiškame pranešime teigė S. Kehm

Paneigtos spekuliacijos apie vegetacinę būklę

Sausio pabaigoje Grenoblio universitetinės klinikos medikai buvo pradėję M. Schumacherį žadinti iš komos. Tačiau pasirodžiusias spekuliacijas, kad buvęs lenktynininkas šiuo metu yra būsenoje, kuri lotyniškai vadinama coma vigil (tokia vegetacinės būklės variacija, kurios metu ligonis su smarkiai sužalotomis smegenimis išoriškai atrodo budrus ir dėmesingas, tačiau yra visiškai praradęs pažinimo funkciją), jo vadybininkė paneigė, kaip ir kalbas, kad M. Schumacherio žmona Corinna jau nurodė perstatyti šeimos rezidenciją Šveicarijoje.

„Kalbos, kad Corinna rekonstruos namą tam, kad pervežtų ten M. Schumacherį, neturi jokio pagrindo“, - „Bild“ cituoja S. Kehm žodžius.

Daugiau detalių apie M. Schumacherio sveikatos būklę S. Kehm ketvirtadienį daugiau neatskleidė. Ji taip pat nepateikė jokių tolimesnių prognozių. Po dramatiško incidento vadybininkė taip pat paprašė M. Schumacherio žmonos vardu gerbti septynis kartus „Formulės-1“ pasaulio čempiono ir jo šeimos narių privatumą.

Tuo pačiu šeima jau daug kartų padėkojo už palaikymą, kurio sulaukė iš viso pasaulio. Gerbėjai, buvę kolegos ir dabartiniai pilotai mintimis yra nuolat su 91 kartą „Grand Prix“ etapus laimėjusiu sportininku, kuris slidinėdamas taip sunkiai susižeidė praėjus daugiau nei metams po karjeros pabaigos. Šį savaitgalį Sakiro dykumoje vykusiame Bahreino „Grand Prix“ etape pats pirmas trasos posūkis buvo pavadintas septynis kartus pasaulio čempiono M. Schumacherio vardu.

Buvusi M. Schumacherio lenktynių komanda „Ferrari“ parašė 72 žinutes, kuriose šeimai perduoda linkėjimus ir linki Michaeliui kuo greičiau pasveikti.

Gerumas, palaikymas ir žmonių solidarumas, kuris išreiškiamas visose šiose žinutėse, tiesiog stebina“, - sakė S. Kehm. - Tai šilta bei nuoširdu, ir aš žinau, kad tai šeimai suteikia jėgų ir jie už tai labai dėkingi“.

Paskutinė M. Schumacherio atstovauta lenktynių komanda „Mercedes“, kurioje po trejus metus trukusios pertraukos į profesionalų sportą sugrįžęs lenktynininkas važiavo nuo 2010 iki 2012 metų, savo pirmą pergalę Melburne paskyrė buvusiai „Formulės-1“ legendai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)