„Manau, kad ir patys galite matyti, kad „Red Bull“ atrodo greiti. „Lotus“ atrodo gana įspūdingai“, - sakė lenktynininkas. - Niekada nežinai, kiek kuro turi kiti. Manau, kad mes kuro kiekio prasme buvome gana agresyvūs“.

Patenkintas automobilio patikimumu

L. Hamiltonas, ketvirtadienį nuvažiavęs 80 ratų, džiaugėsi automobilio patikimumu, tačiau neslėpė, kad kalbėti apie jo greitį – dar anksti.

„Džiaugiuosi sugrįžęs. Diena praėjo be jokių problemų. Palyginus su praėjusiais metais, nuvažiavome gana daug ratų. Kol kas viskas teigiama“, - kalbėjo pilotas. - Tačiau, kai gavau naujas padangas ir jos gana lengvai sukibo, supratau, kad tikrai turime kažką, su kuo galime dirbti“.

Trūksta prispaudimo gale, tačiau geresnis stabdymas

L. Hamiltonas pažymėjo, kad naujas „McLaren“ vis dar nėra idealiai suderintas, automobiliui trūksta prispaudžiamosios galios gale, tačiau šis gerai elgiasi įvažiavimuose į posūkius.

„Automobilis šiuo metu tikrai neprognozuojamas, jis visiškai naujas. Kol kas neišsiaiškinome idealaus jo derinimo. Bandome daug įvairių elementų“, - pasakojo lenktynininkas.

„Tai atrodo kaip praėjusių metų evoliucija, tačiau yra ir ne tokių gerų dalykų. Pavyzdžiui, prispaudžiamoji galia gale didelio greičio posūkiuose nėra tokia gera kaip pernai, tačiau esu tikras, kad ją susigrąžinsime. Dėl kažkokių priežasčių automobilis šiemet geriau elgiasi stabdant, gana gerai atrodo įvažiavimas į posūkius“, - pridūrė jis.