Šis žurnalas per praėjusias Kalėdas pranešė, kad septyniskart pasaulio čempionas vėl gali vaikščioti. Visgi F. Dammas pareiškė, kad buvęs lenktyninkas be specialistų pagalbos net negali atsistoti.

„Bunte“ praėjusių metų pabaigoje pateikė ir šaltinio citatą, kurio teigimu M. Schumacheris su terapeutų pagalba sugeba atlikti kelis žingsnius ir gali pakelti ranką.

Tačiau tuomet pasklidusius gandus paneigė vokiečio agentė Sabine Kehm, paviešinusi pranešimą: „Deja, bet dėl neseniai pasirodžiusių pranešimų mes esame priversti paaiškinti, kad Michaelio galimybės vėl judėti nėra tiesa.“

Vasarį apie F-1 legendos būklę pasisakė ir buvęs „Ferrari“ vadovas Luca di Montezemolo: „Turiu žinių, bet, deja, jos nėra geros.“

M. Schumacheris šiuo metu atlieka reabilitaciją savo viloje ant Ženevos ežero kranto. Jis ten buvo parvežtas po gydymo kurso 2014 metų rugsėjį. Prieš tai F-1 lenktynininkas ilgiau nei pusmetį buvo komoje.

2013 metų gruodį vokietis susižeidė nelaimingo atsitikimo Prancūzijos Alpių kalnų slidinėjimo trasoje metu, kuomet šliuoždamas už slidinėjimo trasos ribų griuvo ir galva trenkėsi į uolą. Smūgis buvo toks stiprus, kad net skilo šalmas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)