Buvusio „Formulės 1“ lenktynių vyriausiojo gydytojo Gary Hartsteino manymu, dabar kiekviena be pokyčių praėjusi diena mažina M. Schumacherio šansus atsigauti.

„Reikia būti pasiruošusiems blogiausiam. Su kiekviena prabėgusia diena vis mažiau ir mažiau tikėtina sulaukti kokių nors pokyčių“, – pareiškė G. Hartsteinas.

M. Schumacheris per per tą laiką, kai guli Grenoblio ligoninėje, Prancūzijoje, neteko apie trečdalio savo svorio – maždaug 25 kilogramų.

Primename, kad septyniskart „Formulės-1“ čempionui M. Schumacheriui koma buvo sukelta po gruodžio 29-ą dieną įvykusio nelaimingo atsitikimo, kai jis rėžėsi galva į uolą, slidinėdamas Meribelio kalnų kurorte su sūnumi ir grupe draugų.

Prieš sukeliant komą M. Schumacheriui buvo atlikta operacija, turėjusi sumažinti smegenų kraujavimą ir paburkimą. Sausio 30-tą dieną jo šeima paskelbė, kad preparatų, palaikančių komos būklę, dozė pradėta mažinti, siekiant M. Schumacherį pamažu pažadinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)