Dėl koronaviruso proveržio pirmieji aštuoni F-1 sezono etapai buvo atšaukti arba atidėti, o dėl likusių 14 lenktynių taip pat kyla nemažai klaustukų.

Aišku tai, jog F-1 sezonas tikrai neprasidės iki vasaros. Ir nors pagal taisykles sezonas laikomas įvykusiu, jei jį sudaro bent aštuoni etapai, B. Ecclesstone‘as nemano, kad tai bus išeitis.

„Šiais metais čempionatas vykti neturėtų. Ko gero jis bus atšauktas ir pradėtas kitais metais. Aš to tikiuosi, nes nemanau, jog šiais metais pavyktų suorganizuoti pakankamą skaičių lenktynių.

Taip, užtenka aštuonių etapų, tačiau bus sunku surengti ir juos. Šiemet situacija yra labai sudėtinga“, – sakė B. Ecclestone‘as.

Buvęs F-1 bosas bendraudamas su žiniasklaida taip pat apgailestavo dėl „Mercedes“ lenktynininko Lewiso Hamiltono, kuris šiemet taikėsi pakartoti Michaelio Schumacherio rekordą ir tapti pasaulio čempionu septintą kartą.

„Jei jis taptų čempionu aštuonių etapų pirmenybėse, jis tikrai nebūtų laikomas super čempionu“, – sakė B. Ecclestone‘as.

89-erių milijardierius šeštadienį sulaukė daug žiniasklaidos dėmesio ir dėl naujienų asmeniniame gyvenime – britas ir jo dvigubai jaunesnė mylimoji, 44-erių brazilė Fabiana Flosi, laukiasi vaiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)