Vokietis jau iš pat ryto pagerino vakarykštį geriausią Kimi Raikkoneno („Lotus“) laiką, o po to trumpais važiavimais pasiekė seriją dar geresnių rezultatų. Jis vairavo pernykštį automobilį „Mercedes W02“, kuris veikiausiai yra greitesnis nei šiemetiniai be išmetamosiomis dujomis apipučiamų difuzorių.

Iš ryto pirmavęs M. Webberis vėliau nukrito į antrą poziciją, M. Schumacheriui nusileidęs puse sekundės. Australas geriausią laiką taip pat pasiekė rytinėje dalyje, nes po pietų dauguma sportininkų susikoncentravo į ilgų atkarpų važiavimus.

Puikiai pasirodė naujasis „Toro Rosso“ lenktynininkas Danielis Ricciardo. Jis ne tik pasiekė trečiąjį dienos rezultatą, bet ir be didesnių klaidų ar problemų nuvažiavo 100 ratų nauju komandos automobiliu STR7.

Ketvirtą vietą užėmė „Force India“ gretose debiutavęs šios komandos bandytojas Jules Bianchi. Prancūzas važiavimo tik rytinėje dalyje, po pietų užleidęs vairą Paului di Restai, užfiksavusiam labai panašų, bet kiek prastesnį rezultatą.

Antradienio herojus K. Raikkonenas šiandien pasižymėjo klaidomis. Iš ryto jis išlėkė „Curva Dry Sac“ posūkyje ir nežymiai į kelkraščius apgadino savo automobilio dugną. Komanda tuomet tuo pačiu pakeitė ir pilotui neįtikusią automobilio vairo kolonėlę. Po pietų suomis vėl apsilankė už trasos ribų, tačiau be didesnių nuostolių.

Tiek „McLaren“, tiek „Ferrari“ komandos toliau koncentravosi į įvairius bolido mėginimus, neskirdamos dėmesio ratų įveikimo laikams. Ketvirtadienį prie šių ekipų automobilių sės jau kiti sportininkai - atitinkamai Lewisas Hamiltonas ir Fernando Alonso.

Bandymai Cherese tęsis ir ketvirtadienį bei penktadienį.