„Varžovų komandoje yra daugybė žinomų ir patyrusių futbolininkų. Tad su čekais reikės žaisti atsargų futbolą“, – graiko žodžius cituoja Rusijos leidinys „Sport Express“.

Paklaustas apie sėkmingą asmeninį pasirodymą pirmose su rungtynėse su Lenkija, kurios baigėsi lygiosiomis 1:1, D. Salpingidis teigė, jog jam svarbiausia komandos sėkmė.

„Vilkėdamas rinktinės marškinėlius, aikštėje turiu atiduoti 100 procentų jėgų ir dirbti komandai. Svarbiausia yra tai, o ne mano asmeninis pasirodymas. Taip bus ir antradienį – reikia atiduoti viską dėl pergalės, vykdyti trenerio nurodymus ir iškovoti tris taškus. Žinoma, norėtųsi, kad mus taip pat lydėtų sėkmė“, – kalbėjo graikas.

O jo komandos draugas Vasilis Torosidis, išprovokuotas žurnalistų klausimų, prisipažino, kad viliasi ir geresnio arbitrų darbo.

„Nenoriu veltis į kalbas apie teisėjavimą. Arbitrai – irgi žmonės ir jie gali klysti. Kaip ir futbolininkai. Tikiuosi, kad teisėjai pradės dirbti geriau. Taip būtų geriau visiems“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją