Taigi DELFI komanda nesistengė jo įkalbėti dar vienam sugrįžimui. Beje, neoficialiomis žiniomis, Lazdeika nuo sirgalių dėmesio pasislėpė kažkur Lietuvos pajūryje, o vienišus vakarus kartais leidžia su Gintaru Einikiu.

O krabą keičia žuvelė. Ne kokia nors nusususi auksinė žuvelė, o Sušis! Tai ypatingas sporto orakulas, treniravęsis su tikromis legendomis.

Kalbama, kad Sušis plaukiojo su Rūta Meilutyte ir kai kuriose srityse ją netgi aplenkė. Pavyzdžiui, pagal išbuvimą po vandeniu nekvėpuojant. Sušis taip pat garsėjo kaip žuvis, per vieną dieną išvengusi ir Jevgenijaus Šuklino, ir Donatos Vištartaitės irklų. Taigi sėkmė Sušį lydi nuo mažens.

O Lietuvos rinktinės mačų laimėtoją Sušis spėja kur kas artimesniu lietuvio širdžiai būdu, nei tai darė karjerą tyliai baigęs Lazdeika. Naujasis DELFI orakulas renkasi vieną iš dviejų povandeninių krepšinio lankų, pažymėtų besivaržančių komandų vėliavomis.

Pirmasis Sušio spėjimas Lietuvos rinktinei žada nelengvą startą. Mat iš pradžių DELFI orakulas nuplaukė link Serbijos vėliava paženklinto lanko.

Jau atrodė, kad debiutinė Sušio prognozė Lietuvos rinktinei kvepia susvilusiu blynu, bet tada orakulas persigalvojo ir pasirinko Trispalvę.

Ką tai reiškia? Gal amžinieji varžovai serbai - ne tokie nukraujavę, kaip atrodo? O gal Sušis atsižvelgė į pagedusią Lietuvos krepšininkų kelionę, kai jie į Slovėniją išskrido gerokai vėliau nei turėjo? O gal jis tiesiog atsargus - kaip kiekviena žuvis, bijanti pasimauti ant kabliuko.

Ar Sušio debiutas pavykęs (ko visi tikimės), sužinosime jau šįvakar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)