„Vakarykštis pralaimėjimas buvo gėdingas, ir mes padarėme išvadas. Šiandien lengviau, bet negalime atleisti vadelių, nes kitos rungtynės – ne ką lengvesnės ir ne ką mažiau svarbios. Manau, tikrai galime žaisti geriau“, – po rungtynių sakė J. Valančiūnas.

Pagrindinis dalykas, pradžiuginęs Lietuvos rinktinės atstovus mače su Makedonija, buvo atsiradusios komandinio žaidimo užuomazgos.

„Buvo ir geresnių, ir blogesnių momentų, bet tikrai žaidėme kaip komanda. Aišku, dar yra ką analizuoti, apie ką pašnekėti“, – pripažino Darjušas Lavrinovičius.

„Jautėsi varžybų įtampa ir jaudulys, bet išvargome pergalę. Tikrai reikia džiaugtis, kad viskas laimingai baigėsi“, – palengvėjimo po sunkios dvikovos neslėpė Renaldas Seibutis.

Tuo tarpu pirmuosius taškus karjeroje atstovaujant nacionalinei komandai oficialiose varžybose pelnęs Donatas Motiejūnas buvo nusiteikęs bene pakiliausiai. Tiesa, kaip teigė pats, ne dėl vykusio savo pasirodymo.

„Dėjome žingsnį į priekį. Džiaugiuosi ir savimi, ir komanda, kad sugebėjome atsikeršyti makedonams. Koks pirmųjų taškų žaidžiant rinktinėje skonis? Toks pat, kaip visų taškų. Svarbu, kad laimėjome“, – dėstė puolėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)