Portugalai susitikimą laimėjo po 11 metrų baudinių serijos (5:3). Pagrindinis laikas ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis 1:1.

Aistruoliai kaltinami deglų įžiebimu, įsiveržimu į aikštę ir netvarka tribūnose. Byla Drausmės komitete bus svarstoma liepos 21-ą dieną.

Policija areštuoja lenkų faną

Išskirtinis epizodas užfiksuotas antro pratęsimo pradžioje, kai vykstant žaidimui ir netgi besirutuliojant potencialiai pavojingai portugalų atakai į aikštę netikėtai įsiveržė vienas šios komandos gerbėjas, kuris tiesiu taikymu pasileido prie Cristiano Ronaldo.

Tribūnoms pradėjus gausti C. Ronaldo klaidinamu judesiu meistriškai išvengė išskėstomis rankomis į jį bėgančio aistruolio glėbio.

Tuo metu įsibrovėlį nusivijo visas tuntas apsaugos darbuotojų – kamerų užfiksuotame vaizdo įraše jų matyti mažiausiai devyni, kol galiausiai sirgalius aikštės viduryje buvo pargriautas ir sugautas, o rungtynės pratęstos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)