„250 - 300 km spaudėm. Po to jau nebe pavyko – apsnūdau ir užmigau. Mindaugas jau klausė, ar smeigti atsuktuvą į koją, ar ne. Šalia buvęs mechanikas išsižiojo – kaip galima greičio ruože užsnūsti“, - po finišo sakė A. Juknevičius.

Lenktynininkui trasa pasirodė per nuobodi: „Labai monotoniška trasa. Kyli į kalną, leidiesi, posūkis ant posūkio. Grynai WRC trasa. Užsupo mus, sugedo vestibuliarinis aparatas ir išlipę vos pastovėti galėjome. Ko norėti, 500 km posūkių laižymo. Sakė, kad S. Peterhanselį žmonės turėjo laikyti, kad nenugriūtų."

Pirmame punkte iš 35-os pozicijos startavęs A. Juknevičiaus ir Mindaugo Slapšio ekipažas buvo 32-as, antrame - taip pat 32-as, trečiame - 29-as, ketvirtame - taip pat 29-as.

Penktame punkte lenktynininkai ir vėl buvo 29-i, šeštame - vėl. 29-i, toje pačioje pozicijoje jie buvo septintame, aštuntame, devintame, dešimtame, vienuoliktame punkte.

29-oje pozicijoje finišavęs A. Juknevičius trasą įveikė per 6 val. 20 min. nuo lyderio atsiliko 45 min. 43 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)