Vokietijos ir Nyderlandų nacionalinės komandos antrojo turo B grupės mače Charkove (Ukraina) trečiadienį susitiks būdamos skirtinguose poliuose. Vokiečiai vadinamosios „mirtininkų“ grupės pirmame mače 1:0 įveikė portugalus, o olandai netikėtai 0:1 nusileido Danijos vienuolikei. Tad dar viena nesėkmė planetos vicečempionę Nyderlandų rinktinę paliktų už ketvirtfinalio borto.

Nepaisant tokių aplinkybių, R. van der Vaartas demonstruoja pasitikėjimą savo ir komandos jėgomis ir teigia, jog vokiečiai jiems nusileidžia žaidimo kokybe, rašo espnfc.com.

„Vokietijos rinktinėje galiu suskaičiuoti tik tris puikius žaidėjus: Mesutą Ozilį, Mario Gotze ir Bastianą Schweinsteigerį. Visi jie gerai ginasi, tačiau tai yra viskas, – „NUsport“ sakė R. van der Vaartas. – Manau, kad mes žaidžiame kokybiškiau. Tačiau futbole dar yra ir pasitikėjimas savimi, kurio vokiečiai dabar turės daugiau.“

Pirmose olandų rungtynėse su Danijos futbolininkais 29-erių saugas aikštėje pasirodė po keitimo 71-ąją minutę ir vėliau pareiškė nemanąs, kad rinktinės vyriausiasis treneris Bertas van Marwijkas leis jam daugiau pasireikšti ir ateityje.

„Treneris visada turi savo pasirinkimus. Jie yra nusistovėję ir yra gerai tiems, kas patenka į starto sudėtį, bet – nelabai tiems, kas sėdi ant suolelio. Galiu pasakyti, kad man dėl to vis sunkiau. Kartais aš jaučiuosi geresnis nei kiti, bet esu labai nusiminęs dėl mano padėties“, – apgailestavo R. van der Vaartas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)