Ketvirtfinalyje sekmadienį Anglijos rinktinė Kijeve susitiks su Italijos futbolininkais.

„Esame čia tam, kad laimėtume. Nesame tie, kurie užsibrėžė tikslą patekti į kitą etapą, nes esame nugalėtojai. Norime pasirodyti sėkmingai, kad Anglijos žmonės galėtų didžiuotis savo rinktine“, – ambicingus J. Harto žodžius cituoja BBC.

Prieš čempionatą net pačioje Anglijoje lūkesčiai dėl komandos pasirodymo buvo kaip niekada žemi. Tačiau „Manchester City“ klubo vartininkas teigė, jog rinktinės nuotaikos visą laiką buvo kitokios.

„Nepaisant to , ką apie mus galvojo kai kurie žmonės, komandoje viskas buvo kitaip. Buvo žmonių, kurie netikėjo mūsų sėkmingumu, bet kiekvienam, kas pažįsta žaidėjus, Anglijos žaidimas netapo siurprizu. Tai buvo mūsų plano dalis.

Augame su kiekvienomis rungtynėmis. Startavome gerai, mūsų įdėjos ir žaidimo planai buvo teisingi ir gerai išpildyti“, – sakė J. Hartas.

Žvelgdamas į ketvirtfinalio mačą anglų vartininkas apie varžovus kalbėjo pagarbiai, tačiau patikino jų nesibaiminąs.

„Niekada nesu žaidęs prieš Mario Balotelli, tad bus smagu, – apie komandos draugą „Manchester City“ klube kalbėjo J. Hartas. – Italijos rinktinė yra labai gera komanda, kuri visada stipri, nepaisant to, kokius žaidėjus surinktų. Bet mes nieko nebijome. Mes esame gera komanda ir atvykome čia gerai pasirodyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)