„Esu patenkintas – šiame etape iškovojome tris pergales, ir neturiu pagrindo nerimauti ar džiūgauti. Gerai, kad laimėjome ir prieš Ukrainą, dabar nenukrisime žemiau antros vietos ir ramiai lauksime savo varžovų ketvirtfinalyje. Nėra ko nervuotis, galime be įtampos pasižiūrėti rungtynes tarp serbų ir prancūzų bei rytojaus dvikovas F grupėje“, – Lietuvos komandos situaciją prieš atkrintamųjų varžybų pradžią įvertino J. Kazlauskas.

Spaudos konferencijoje po mačo su ukrainiečiais lietuvių treneris išreiškė nuomonę, jog visos potencialios priešininkės ketvirtfinalyje yra lygiavertės konkurentės Lietuvos rinktinei.

„Bet kuri komanda gali mus nugalėti, bet kurią galime nugalėti mes“, – teigė specialistas.

Tuo tarpu komentuodamas pergalę prieš Ukrainą 70:63, J. Kazlauskas tvirtino, jog oponentai buvo aukštesnio lygio nei galvoja daugelis.

„Daug kas kalba, kad viena ar kita komanda šiame čempionate nėra stipri, bet Ukrainos ekipa yra tikrai patobulėjusi. Jei ji sugebėjo nugalėti Serbiją, vadinasi, kad taip kalbantiems reikia užsičiaupti. Galbūt dėl Latvijos pralaimėjimo vietą ketvirtfinalyje užsitikrinę ukrainiečiai kiek atsipalaidavo, bet abi komandos šiandien rimtai kovėsi dėl pergalės“, – dėstė Lietuvos nacionalinės komandos vairininkas.

Primename, kad galutinė lietuvių vieta E grupėje paaiškės po Prancūzijos ir Serbijos akistatos. Jei laimės pirmieji, Lietuvos rinktinė išsilaikys lyderių pozicijoje, priešingu atveju jai teks tenkintis antra vieta. Kovos F grupėje finišuos pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)