„Kai kurie žaidėjai rungtynių pradžioje per daug jaudinosi. Dėl to pralaimėjome kovą po krepšiais ir darėme labai daug klaidų. Tokiu atveju daugiau laiko reikia praleisti gynyboje ir žaidimas nesiklijavo. Kai pradėjome žaisti savo žaidimą, kai pradėjome aikštelėje galvoti, viskas susidėliojo į savo vietas. Paskutinis ketvirtis buvo tikrai geras“, - sakė J. Kazlauskas.

„Ir jie ne viską parodė, ir mes. Ir jie dar nėra pasiekę geros sportinės formos, ir mes taip pat. Po šios dienos rungtynių nerimą kelią tas mūsų veiksmus kaustantis jaudulys. Mačas davė ir klausimų, ir atsakymų. O dėl teisėjavimo - viena mano sąlygų prieš rungtynes buvo nekalbėti su teisėjais. Visokio teisėjavimo gali būti ir Europos čempionate“, - teigė treneris.

Linas Kleiza

Rezultatyviausiai Makedonijoje žaidęs Linas Kleiza pelnė 14 taškų. „Rungtynės prasidėjo labai nervingai, mes negalime taip pradėti varžybų. Iš kiekvienų rungtynių pasiimame kas svarbu - su švedais žaidėme vienaip, o dabar prasideda visai kitokie susitikimai. Rungtynės su makedonais parodė, ką turime daryti toliau, ką turime tobulinti. Privalome žaisti greitai, bet protingiau, darydami mažiau klaidų“, - po mačo aiškino L. Kleiza.

Robertas Javtokas

Robertas Javtokas: „Šįkart žaidėme su stipresniu varžovu, nei anksčiau, tad buvo juntamas jaudulys, buvome įsitempę. Nevykdėme trenerio nurodymų. Gerai, kad pirmoje pusėje atsilikome tik vienu tašku. Vėliau viskas susitvarkė, žaidėme protingiau. Žaidimas išvykoje visada būna kitoks, reikia prisitaikyti ir prie teisėjavimo“.

Jonas Mačiulis

Jonas Mačiulis: „Tai buvo aukštesnės klasės varžovas, tad reikėjo laiko, kol pripratome prie salės ir suderinome savo žaidimą. Klaidų darėme ir puolime, ir gynyboje. Per didžiąją pertrauką padarėme išvadas ir pavyko iškovoti nelengvą pergalę. Dar reikia daug dirbti“.

Renaldas Seibutis

Renaldas Seibutis: „Pirmoje rungtynių pusėje mums nepavyko įgyvendinti savo planų. Įsivėlėme į skubotą krepšinį ir tai nebuvo mums paranku. Po pertraukos pradėjome daug geriau gintis, padėjome vienas kitam. Po to ir puolime atsirado daug galimybių, po kurių ir pavyko susikrauti persvarą. Tai buvo gera treniruotė, nes jautėme didelį žiūrovų spaudimą. Matome, kad turime labiau susiklausyti kai nesiseka, turime žaisti komandinį krepšinį. Tikrai buvo nelengva, bet tokios sunkios varžybos išvykose yra tikrai naudingos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)