Po trijų ketvirčių pirmavę 34 taškų skirtumu, lietuviai leido varžovams priartėti ir galiausiai laimėjo rezultatu 86:67.

„35 minutes žaidėme gerą krepšinį, gerai gynėmės. Pradžioje nepataikėme kelių laisvų metimų, bet vis tiek žinojome, jog, gerai gindamiesi, progų turėsime. Taip ir buvo: mes tikrai sužaidėme labai stipriai ir galingai. Darėme ką reikia, neperskubėjome, rasdavome laisvus žaidėjus, žaidėme pakankamai greitai. Ypač man patinka, kaip ginamės, nors silpnų vietų turime ir mes.

Kita vertus, turiu atsiprašyti visų už paskutines 5 minutes. Taip žaisti negalima. Reikia gerbti ir žiūrovus, ir save, ir tuos komandos draugus, kurie per ankstesnius kėlinius sukūrė mūsų persvarą“, – dvikovą su belgais apibendrino J. Kazlauskas.

Dėl akivaizdaus lietuvių pranašumo, šįkart jis galėjo leisti parungtyniauti visiems 12-ai Lietuvos rinktinės žaidėjų. Tiesa, kaip teigė treneris, taip jis elgėsi ne norėdamas patausoti krepšininkus, kuriems tenka didžiausias krūvis.

„Lyderiams poilsio nebereikia, nes dabar žaidžiame kas antrą dieną. Bet pirmiausia aš noriu juos apsaugoti nuo bet kokio atsitiktinumo“, – paaiškino J. Kazlauskas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)