„Nesu aš patenkintas šia situacija. Aš maniau, kad jis atvyks anksčiau ir bent žiūrės, ką mes darome, nes dabar, be abejonės, mums reikės daug ką kartoti.

Yra NBA klubai, kurie labai gražiai bendrauja su Europa ir siekia abipusės naudos. Juk ir mes, ir jie nori, kad tas žaidėjas žaistų geriau. Yra ir labai arogantiški klubai, kurie nuperka bilietą paskutinę dieną. Tai jam juk dar bus adaptacija. Taigi aš manau, kad tai nėra teisingas sprendimas“, - teigė J. Kazlauskas.

Pagal galiojančius nuostatus NBA klubas privalo žaidėją išleisti likus penkioms savaitės iki Europos čempionato pradžios. Tačiau tai padaryti galima ir anksčiau.

„Pavyzdys – Donatas Motiejūnas. Kodėl jis čia, o ne Vasaros lygoje? Yra arogantiškų klubų ar jų vadovų“, - teigė J. Kazlauskas.

Jonas Kazlauskas

Nepaisant to, darbas rinktinėje verda toliau.

„Iki šiandien esu patenkintas darbu, kurį nudirbome Palangoje. Pirmą kartą susiduriu su Sigitu Kavaliausku. Man labai priimtina jo darbo metodika. Esu patenkintas vyru darbu. Aišku, pasitaiko traumelių, senos bėdos išlenda. Bet tai įprasti dalykai ir bendro vaizdo tai negadina“, - teigė J. Kazlauskas.

Treniruočių stovykloje Kaune daugiausiai dėmesio bus skiriama individualiam darbui ir taktikai, tačiau nebus pamirštas ir fizines pasirengimas.

„Rytines treniruotes skirsime daugiausiai individualiam darbui. Pavyzdžiui, pirmos dienos rytinė treniruotė skiriama puolimui, antros dienos rytinė treniruotė skiriama daugiau individualiai gynybai. Vakarines treniruotes skirsime bendrai taktikai. Aišku, neužmiršime fizinio pasiruošimo, abejų ciklų vakarines treniruotes dar atiduosime į S. Kavaliausko rankas“, - teigė J. Kazlauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (236)