Pirmenybėse Rusijoje efektingai ir dažnai griuvinėjęs 26-erių brazilas internautus įkvėpė sukurti specialų Neymaro alfabetą

Jame raidės nuo A iki Z sudėliotos pasitelkus įvairiausias Neymaro griuvimo pozas.

Primename, kad prieš keletą dienų Brazilijos futbolo legenda Ronaldo pabandė paaiškinti, kodėl Neymaras taip dažnai raitydavosi ant Rusijos stadionų vejos.

„Dar prieš penkerius metus aš jo tiesiai šviesiai paklausiau: „Kodėl tu taip elgiesi?“ Neymaras man atsakė taip reaguojantis todėl, kad smūgiai per kojas nepasikartotų, kad teisėjai pamatytų neteisybę. Ir aš jį puikiai suprantu – pačiam ne kartą buvo tekę pajusti varžovų spyrius ir smūgius. Kai neparodydavai, jog skauda, teisėjai nefiksuodavo pražangų arba praleisdavo viską pro akis“, – kalbėjo legendinis puolėjas.

Jis atsiliepė ir apie internautų kūrybingumą socialiniuose tinkluose.

„Socialiniuose tinkluose buriasi labai kūrybingi žmonės. Neymarui teks su tuo susigyventi ir visas šias pašaipas pabandyti pamiršti. Faktas, kad jam reikia išmokti kontroliuoti savo emocijas rungtynių metu. Jis labai rizikuoja ieškodamas varžovų geltonų kortelių aikštėje, kartais reikia bandyti elgtis gudriau“, – konstatavo futbolininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)