D. De Rossi tvirtino, kad kiekvienas žaidėjas privalo gerbti stratego sprendimus, o 21-erių M. Balotelli jau pasiekė tą amžių, kai pats laikas parodyti atsakingumą.

„Jis turi priimti trenerio sprendimus“, – žurnalistams teigė 28-erių italas.

„M. Balotelli jau pasiekė tą amžių, kai turėtų pradėti elgtis atsakingai. Jo amžiaus aš dalyvavau 2006-ų pasaulio čempionate ir alkūne trenkiau Brianui McBride’ui. Tas incidentas privertė mane suaugti“, – asmeninį pavyzdį pateikė D. De Rossi. – Jis jau turi tapti vyru“.

„Roma“ klubo saugas taip pat pabrėžė, kad M. Balotelli yra itin talentingas futbolininkas, bet privalo tai rodyti mušdamas įvarčius.

„Mario gali nuskriausti bet kurią komandą. Jis nuostabus žaidėjas, todėl ir rungtyniauja „Manchester City“ klube. Girdime tiek daug kalbų apie jo „skandalus“, nes jis tikrai geras. Tačiau svarbiausia – įvarčiai. Jis daro klaidų, tačiau tai jo atsakomybė jų vengti ir žaisti gerą futbolą. Jis tikrai tai sugeba. Mes esame čia tam, kad laimėtume čempionatą, todėl visi turi atsakingai žiūrėti į tikslo siekimą“, – soccerway.com cituoja D. De Rossi.

Italijos rinktinė Europos čempionato ketvirtfinalio rungtynes sekmadienį Kijeve žais su Anglijos futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)