Baltarusija į olimpiadą delegavo 124 sportininkus, dalyvaujančius 24-iose sporto šakų varžybose. Per keturias olimpinių žaidynių dienas baltarusiams nepavyko iškovoti nė vieno medalio. Kol kas geriausias baltarusių pasirodymas – šešta vietas kulkinio šaudymo varžybose.

Baltarusijos olimpinis komitetas praneša, kad šalies olimpinės delegacijos susirinkime Rio de Žaneire buvo kalbama apie „būtinybę visiškai susikoncentruoti pasirodymams ir susitelkti maksimaliam rezultatui“. Pažymima, kad kiekvienam startuosiančiam Baltarusijos atletui iškelti konkretūs uždaviniai.

Taip pat pranešama, kad Rio de Žaneire buvo surengtos pamaldos už visus Baltarusijos sportininkus, dalyvaujančius olimpiadoje.

Baltarusijos atletai Londono olimpinėse žaidynėse iškovojo 2 aukso bei po 5 sidabro ir bronzos medalius.

Primename, kad Lietuvos olimpiečių delegacijoje – 67-i sportininkai. Lietuviai, kaip ir baltarusiai, Rio vis dar laukia savo pirmųjų medalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)