„Patys matėte. Geros rungtynės buvo – ir nervingos, ir emocingos, ir žiūrovams turbūt patiko. Gerai, kad laimėjome. Sudėtingi buvo pirmi du kėliniai. Trečiojo kėlinio pradžia buvo kiek kitokia, pasipylė klaidos. Gal galėjome ir ramiau užbaigti varžybas. Bet mes laimėjome ir reikia džiaugtis. Rytoj jau galvosime apie kitus varžovus“, – po rungtynių teigė R. Seibutis, pelnęs 7 taškus. Žalgirietis baudų metimais varžovus baudė tuomet, kai to labiausiai reikėjo.

Kiekvienose rungtynėse Lietuvos ekipos gretose atsiranda naujas lyderis. R. Seibučio teigimu, tai yra komandos pranašumas.

„Tai mūsų komandos stiprybė – kai kažkam sekasi stengiamės tai išnaudoti. Visiškai nesvarbu, kas pelno taškus, kas tempia komandą, kas netempia. Svarbu, kad mes pelnome taškus ir laimime. Tai svarbiausias dalykas“, – sako R. Seibutis.

Ketvirtame kėlinyje lietuviai atkarpą pralaimėjo net 0:12. Tačiau toks varžovų spurtas Lietuvos krepšininkams įspūdžio nepadarė.

„Yra daug vyrų su patirtimi. Mobilizavomės. Per minutės pertraukėlę reikėjo nusiraminti ir mums tai pavyko padaryti. Mes matėme ir sudėtingesnių sąlygų – mums tai kažkokio šoko nesukėlė. Gal labiau žiūrovams, bet yra kaip yra. Dabar džiaugiamės, kad laimėjome ganėtinai nervingose rungtynėse“, - teigė R. Seibutis.

Tiesa, gynėjas pripažino, kad žaisti prieš aktyvią argentiniečių gynybą nebuvo lengva.

„Klaidas lėmė varžovų spaudimas, norėjimas kuo greičiau perimti kamuolį, žaidimas ant baudos ribos. Tokiomis sąlygomis žaisti visada su sunkiau – sudėtinga pamatyti atsidengusius komandos draugus. Tik dėl to. Bet lemiamu metu kamuolys gerai vaikščiojo, radome laisvus komandos draugus ir tą išnaudojome“, – teigė R. Seibutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)