„Mes jokiu būdu negalime žaisti ir nežaisime dėl lygiųjų. Pradėjus taip galvoti, varžovas dažniau turės kamuolį, o tas, kas turi kamuolį ir kontroliuoja situaciją aikštėje, įgyja geresnius šansus sėkmei“, – spaudos konferencijoje mačo išvakarėse paaiškino R. Hodgsonas.

„Negalima varžovui atiduoti iniciatyvos. Todėl mes nekeisime savo taktikos, atakuosime ir stengsimės nugalėti ukrainiečius. Nesiginčysiu, jeigu rungtynės baigsis lygiosiomis, tačiau, kartoju, lygiąsias galima pateisinti tik siekiant pergalės“, – užtikrino Anglijos rinktinės strategas.

„Komanda, kuri nugalėjo Švediją ir neleido prancūzams sėkmingai žaisti pirmame kėlinyje, nusipelno ypatingo dėmesio. Varžovų komandoje surinkti geri ir aukščiausio lygio patirties turintys futbolininkai. Ukrainiečiai taip pat labai nuoširdūs ir drausmingi. Pridėkime fantastišką palaikymą iš tribūnų ir suprasime, kad mūsų laukia labai sunkios rungtynės“, – apibendrino R. Hodgsonas.

O.Blochinas: anglai jaus didesnį spaudimą

Jo oponentas Olegas Blochinas spaudos konferencijoje atrodė atsipalaidavęs ir pabrėžė, kad didesnį spaudimą antradienį jaus Anglijos komanda.

„Anglijos rinktinė yra viena iš turnyro favoričių. Todėl rytoj ji jaus didesnį spaudimą nei mūsų ekipa. Žiūrint plačiau, mes neturime ko prarasti. Stengsimės kautis dėl pergalės iki paskutinių sekundžių. Tačiau, jeigu pralaimėtume, tikiuosi, kad aistruoliai įvertins rinktinės meistriškumą ir atsidavimą. Mes lipdome naują komandą. Neabejoju, kad rytoj mus palaikys visa šalis“, – vylėsi Ukrainos vienuolikės strategas.

Daugiausiai klausimų apie Andrejaus Ševčenkos sveikatos būseną sulaukęs treneris vis dar negalėjo pateikti aiškaus atsakymo.

„Darome viską, ką galime, kad Andrejus išbėgtų į aikštę. Vis dėlto kol kas jo šansai yra 50 prieš 50. Galutinį sprendimą priimsime rytoj, prieš rungtynes. Tačiau, nepaisant to, ar Andrejus žais, ar ne, komanda pasiruošusi kibti į atlapus varžovams“, – tikino O. Blochinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)