2 didelių prinokusių pomidorų,
1/2 agurko,
1 žalios saldžiosios paprikos,
50 gramų alyvuogių,
1 didelio raudonojo svogūno,
175 g fetos sūrio,
1/2 smulkiai sutarkuotos citrinos žievelės ir sulčių,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 šaukštelis džiovintų raudonėlių,
pagal skonį rupios druskos.

Supjaustykite pomidorus plonais griežinėliais ir sudėkite į vidutinio dydžio dubenį. Suberkite supjaustytus agurkus, paprikas, alyvuoges.

Įdėkite pusę raudonojo svogūno griežinėlių, pusę kubeliais supjaustyto fetos sūrio ir sumaišykite salotas. Likusius svogūnus ir sūrį užbarstykite ant viršaus.

Apibarstykite salotas citrinos žievelėmis, druska, pipirais, raudonėliais, pašlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Prieš patiekdami atsargiai jas dar kartą išmaišykite.

Skanaus!