Šoką sukėlusi pažintis


Brady Feiglas teigia netekęs amo, kai prieš save išvydo gyvą savo atvaizdą. Tai buvo kitas Brady Feiglas – tokio kaip jis ūgio, tokių pat ryškiai rudų plaukų, taip pat nešiojantis akinius ir taip pat Jungtinėse Valstijose gyvenantis pilietis, kurio karjera, taip pat kaip jo paties, yra susijusi su beisbolu.
Šoką sukėlusi beveik identiškų amerikiečių pažintis įvyko 2015 metais, kai vieną iš Feiglų gydęs gydytojas supainiojo jį su jo bendrapavardžiu.


„Prieš šešetą mėnesių man buvo daryta operacija. Kaip tik tada gydytojas paskambino mano treneriui ir pasiteiravo, kada atvyksiu operacijai – galbūt rytoj? Treneris suglumo ir priminė, kad operacija man buvo daryta prieš šešis mėnesius. Taip ir sužinojau, kad turiu antrininką“, – pasakojo vienas iš Brady Feiglų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)