Utenos apskrities Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai ieško sunkiu kūno sužalojimu įtariamojo Povilo Pesliako (gim. 1985 m.).

Įtariama, kad jis gruodžio 11 d. Anykščiuose įvykdė sunkų smurtinį nusikaltimą.

Apie 16 val. namuose J. Biliūno g. per išgertuves buvo peiliu sužalotas vyras (gim. 1963 m.), dėl patirtų sužalojimų jis išvežtas į Panevėžio Respublikinę ligoninę.

Nusikaltimu įtariamas Povilas Pesliakas slapstosi. Policija įspėja, kad jis yra ypač agresyvus, pavojingas ir su savimi gali nešiotis peilį ar kitus daiktus, galinčius kelti pavojų aplinkiniams.

Galinčius suteikti informacijos apie asmens buvimo vietą policija prašo informuoti Utenos aps. VPK KP NTS vyr. tyrėją Rūtą Strelčiūnaitę, tel. mob. 8 619 39 958. ar el. paštu ruta.strelciunaite@policija.lt arba skubiosios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją