„Marriott“, „Intercontinental“, „Wyndham“, „Kempinski“, „Radisson“ – šių pasaulyje žinomų tinklų viešbučiams Jordanijoje, Egipte, Kazachstane, Saudo Arabijoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose vadovavo F. Horvatas.

Pastaruoju metu jis buvo atsakingas už SPA ir sveikatingumo kurortą bei medicininių lazerių centrą Vengrijoje.

Ferencas Horvatas

Per savo karjerą F. Horvatas ne kartą buvo apdovanotas prestižiniais apdovanojamais už pasiekimus maisto ir gėrimų, pardavimų ir rinkodaros bei pajamų valdymo srityse. Didžiausias Vengrijos viešbučių rezervavimo tinklapis jo vadovaujamą viešbutį išrinko geriausiu 2020 m. ir 2021 m. Vengrijos viešbučiu, o Raudonojo Kryžiaus draugija įteikė net kelis apdovanojimus už pagalbą pažeidžiamiausioms žmonių grupėms.

Laisvalaikiu F. Horvatas vadovauja žaidimų kūrimo įmonei „IOP Games Production Ltd.“, teikiančiai įtraukiančias pramogas paaugliams ir jaunimui.

„Vilnius Grand Resort“

Didžiausias „Vilnius Grand Resort“ išskirtinumas – vieta. Įsikūręs 395 hektarų plote, miškų ir ežero pakraštyje, visai greta Vilniaus – Panevėžio autostrados ir vakarinio aplinkkelio, šis įspūdingas kompleksas daugeliui tapo savotišku Vilniaus riboženkliu.

Viešbutyje įrengta 240 klasikinio stiliaus kambarių, tarptautinio pripažinimo sulaukęs 18 duobučių golfo aikštynas, moderniausiomis technologijomis paremtas „The V SPA & Wellness“ centras, dvi baseinų ir pirčių erdvės, inovatyviausių treniruoklių sporto salė bei keturi restoranai – tiek paslaugų sutelkta vienoje vietoje, gamtos apsuptyje.