33 metų Sophie Guidolin savo sūnaus Kai 15-ojo gimtadienio proga šia nuotrauka pasidalijo su savo 562 tūkst. „Instagram“ sekėjų. Kadre matyti, kaip šviesiaplaukė gražuolė glaudžiasi prie savo sūnaus, išrietusi apnuogintą užpakaliuką, rašo nypost.com.

Heiteriai iš karto užsipuolė „nederamą“ nuotrauką, teigdami, jog Kai atrodo „nepatogiai“ ir kad S. Guidolin naudojasi savo sūnumi, kad patenkintų savo „deginančią priklausomybę nuo dėmesio“. Kiti vulgarūs komentatoriai tvirtino, jog nuotrauka kelia įspūdį, jog seksualioji mamytė „dulkinasi“ su savo vaiku.

Sophie Guidolin su sūnumi

Tačiau ryžtingai nusiteikusi S. Guidolin atrėžė: „Turėti kūną yra normalu, turėti kūno dalis yra normalu, tai nėra seksualizuota, tame nėra nieko gėdingo, ir tai aš nuolat kartoju savo berniukams“.

„Todėl, kai jie pamato mane su bikiniu, jiems kyla tik viena mintis: „Hmm, mama kaitinasi saulėje, mama eina į paplūdimį, mama eina maudytis“, – per interviu „Daily Star“ sakė ji. – Jie nežiūri į mane ir negalvoja: „O, koks seksualus tavo užpakaliukas“.

S. Guidolin šią nuotrauką pirmą kartą paviešino balandžio mėnesį ir Australijoje sulaukė nacionalinio dėmesio.

Sophie Guidolin

Tačiau influencerė ir mitybos specialistė dėl šio „Instagram“ vaizdo sulaukia kritikos iki šiol, todėl buvo priversta atnaujinti jo antraštę.

„Mes gyvename Gold Kouste, Australijoje, kur dėvėti bikinį einant į paplūdimį yra taip įprasta, kad net nepagalvojau, jog prie šios nuotraukos reikėtų pridėti įspėjimą“, – rašė ji.

Ji taip pat paskelbė papildomą vaizdo įrašą su savo sūnumi, kuris sako, kad ši nuotrauka jo nesuglumino.

„Ar man kyla problemų dėvint bikinį savo sūnų akivaizdoje? Visiškai ne. Kodėl? Nes aš jiems nesu sekso objektas ir niekada nebuvau!!! – toliau įrodinėjo paauglio mama. – Jei jūs dėl to turite problemų, galbūt jums reikėtų pasidomėti, kodėl manote, kad turite seksualizuoti moters kūną, užuot tiesiog regėję mamą ir jos sūnų prie baseino!!!“

Sophie Guidolin

Šimtai kitų mamų liepė S. Guidolin nekreipti dėmesio į neapykantą, o viena iš jų parašė: „Socialinėje žiniasklaidoje pernelyg daug liguistų žmonių“.

„Manau, kad nuotrauka yra daili“, – pataikavo kita gerbėja.

S. Guidolin dažnai skelbia nuotraukas su Kai, kurio susilaukė būdama 19 metų.

Šviesiaplaukė mamytė turi dar tris vaikus – 14 metų sūnų Ryderį ir 6 metų dvynes dukras Ariel bei Evie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)