„Lyginant su praeitais metais ir pirmaisiais karantinais, šiais metais viskas užsakyta dar nuo vasario. Rezervacijų tikrai žymiai daugiau. Žmonės iš anksto ir labai atsakingai planuoja savo laiką. Šiais metais visi norėjo užsisakyti vietą iš anksto“ – sako kačių viešbučio „Arbre a Chats“ šeimininkė Veronica Colson.

Kol šeimininkai keliauja, jų numylėtinės snaudžia ant patogių sofų, mankštinasi laipiodamos medžio formos karstykle arba prigulusios ant plačių palangių tingiai stebi gatvėje verdantį gyvenimą.

„Čia apstu vietų pagaląsti nagus, karstytis, slėptis, ilsėtis, stebėti gatvės gyvenimą. Mums pasisekė, kad į žaidimų erdvę patenka daug dienos šviesos. Tiesą sakant, toks ir buvo mūsų tikslas, tai labai patinka mūsų garbiausio amžiaus gyventojams. O labiausiai jiems patinka stebėti, kas dedasi už lango“, – sako V. Colson.

Prancūziškam stiliui ištikimas viešbutis siūlo ir papildomų naudų svečiams, pavyzdžiui, masažą, šukavimą ir pervežimo paslaugas. Be to, viešbučio personalas kačių šeimininkams du kartus per savaitę siunčia jų augintinių nuotraukų ir informaciją, pavyzdžiui, ką ėda Murklys, ir kaip sutaria su kitomis katėmis.