Sekmadienį festivalio scenoje savo koncertą surengė ir populiarioji hiphopo grupė „8 Kambarys“, kuriai talkino ir ne vieną bendrą kūrinį su muzikantais turintis Vidas Bareikis.

Atlikėjai gerbėjų turėjo ne tik festivalio dalyvių minioje, bet ir arčiau – palaikyti savo mylimuosius atvyko ištikimiausi bičiuliai bei artimieji.

Jų būryje buvo galima išvysti ir Indrę Stonkuvienę, kuri V. Bareikį jo koncertuose palaiko nuo pat romantiškos draugystės pradžios.

Užkulisiuose pora pastebėti ir drauge. Susižadėjusi pora Delfi fotografui dovanojo romantiškus kadrus ir, užklupti pakilios nuotaikos, pasibučiavo.

Paskutiniąją, trečiąją festivalio dieną, finalinės dienos vakarėlio epicentru tapo pagrindinė festivalio scena, kurioje pasirodė visas desantas tiek lietuviškųjų, tiek užsienio žvaigždžių.

Sceną tą dieną atidarė atlikėjas iš Didžiosios Britanijos, atstovausiantis repo žanrui – „Lord TCO“. Vėliau čia pasigirdo šiuolaikinės klasikos atstovai – skambėjo grupės „BIX“ koncertas, o po jo – kūrybiškoji GJan pristatė savo repertuarą.

Viso festivalio vienas laukiamiausių momentų – pagrindinės festivalio žvaigždės, iš Vokietijos kilusios didžėjaus ir prodiuserio „Purple Disco Machine“ pasirodymas įvyko vėlų sekmadienio vakarą pagrindinėje scenoje, o prieš pat vidurnaktį sužibo ir vakaro žvaigždė – Lietuvos publikai puikiai pažįstama ir mylima – megahitų atlikėja iš Rumunijos – INNA, dovanojusi įtraukiančius ir karščiu alsuojančius hitus.

Finalinis festivalio momentas pagrindinėje scenoje buvo patikėtas lietuviškosios scenos flangui – savo pasirodymu publiką įaudrino ir džiaugsmingą paskutinę natą festivalyje uždėjo Lietuvos scenos megažvaigždė – Marijonas Mikutavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)