T.J. Parkeris su klubu iškovojo du Prancūzijos čempionų titulus (2021, 2022) bei Prancūzijos taurę.


Eurohoops praneša, jog Pirėjo „Olympiakos“ netrukus papildys Alecas Petersas, klubas taip pat rimtai taikosi į Kostą Antetokounmpo ir Nicką Calathesą.

NBA naujokų biržoje 2017 metais Finikso „Suns“ pasirinktas A. Petersas už Atlanto taip ir neturėjo progų įrodyti savo vertę pajėgiausioje krepšinio lygoje, tačiau turi solidžios patirties Eurolygoje – 2018/2019 metais atstovavo Maskvos CSKA, vėliau – „Anadolu Efes“, o pastaruosius du sezonus – Vitorijos „Baskonia“ klubui.

Mike'as Jamesas pasirengęs dar vienam sezonui pratęsti sutartį su „Monaco“ klubu, skelbia Eurohoops. Praėjusiame sezone su komanda M. Jamesas Eurolygoje pasiekė ketvirtfinalį ir penkių rungtynių serijoje nusileido Pirėjo „Olympiakos“ ekipai.

Dar nepasibaigus sezonui klubas pateikė savo lyderiui naują pasiūlymą, pagal kurį žaidėjas kitame sezone uždirbtų beveik 2 mln. eurų per metus. Pats krepšininkas neskubėjo priimti sprendimo ir žvalgėsi į NBA klubų pusę.

„Monaco“, anot Eurohoops, dar labiau padidino algą, tad dabar krepšininkas yra linkęs sutikti su nauju „Monaco“ pasiūlymu.

Praėjusiame sezone M. Jamesas Eurolygoje pelnydavo po 16,4 taško, atkovodavo po 5,8 kamuolio ir atlikdavo po 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją